Четвер, 28 березня 2024
Корисна інформація

Астрологічний прогноз на 2011 рік

Астрологічний прогноз на 2011 рікКожен день нового року Кролика стає символом змін в особистісному і психологічному аспекті.
Любов! Ось те, що буде найважливішим у новому 2011 році. Любов буде скрізь, ви будете відчувати її всіма своїми органами почуттів, радіти, як діти і отримувати задоволення від життя! Усе пояснюється дуже просто: за китайським (східним) календарем – рік розпочнеться 14 лютого, а це День всіх закоханих! Подивіться навколо і полюбіть ближнього – саме це буде основним мотивом нового 2011 року!


Водолій
Основні проблеми у Водоліїв у 2011 році будуть пов’язані з різного роду кризовими ситуаціями, які можуть почастішати. Остерігайтеся ризикованих ситуацій, хоча обставини будуть давати спокусу до цього. Цей рік для Водоліїв буде тісно пов’язаний із внутрішнім світом, спробами розібратися в самих собі.

Риби
У Риб у 2011 році активізується участь у громадській діяльності. Зв’язки друзів і знайомих принесуть успіх у професійній діяльності. Можливі подорожі за кордон разом з сім’єю. Доленосні події в 2011 році відбудуться у Риб, народжених в період 19.02-21.02. Можливі несподівані повороти долі у Риб, які народилися в період 7.03-10.03.

Овен
У 2011 році Овни можуть відчувати обмани з боку близьких людей, друзів. Овнам, народженим у період 20.03-22.03, не рекомендується брати участь у ризикованих заходах, зокрема у професійній діяльності.

Тілець
У 2011 році Тільцям, народженим у період 12-17 травня, слід максимально тверезо оцінити ситуацію на професійному поприщі, начальство може будувати інтриги. Народжені в період 20.04-23.04 можуть виїхати за кордон і там сильно змінити своє життя. Тільцям 2011 року несподівано пощастить з новими друзями – цікавими і неординарними.

Близнюки
Багато Близнюків у 2011 році будуть сумніватися – у своїх почуттях, у почуттях коханої людини. Робити цього не слід: постійна недовіра, підозри, як з боку вашого партнера, так і з вашого боку, можуть внести серйозний розлад у стосунки і викликати їх охолодження.

Рак
Ракам в 2011 році може сильно поталанити у виборі партнерів. У різних сферах діяльності можна чекати допомоги від партнерів, які не підведуть. Відносини ж з родичами, братами, сестрами можуть бути напруженими. Слід також у 2011 році утримуватися від випадкових знайомств, особливо в період червень-липень.

Лев
Працездатність Левів в 2011 році може погіршитися через надмірне розслаблення і небажання працювати. Жовтень може ознаменуватися безліччю випадкових знайомств, у вашому оточенні з’являться нові приятелі. Доленосні події в другій половині року чекають Левів, народжених у середині серпня – зокрема в сфері фінансів. Не рекомендується в цей період позичати гроші, витрачати великі суми.

Діва
Дівам у 2011 році слід уважно ставитися до свого іміджу, можливий підрив вашої репутації з боку інших людей, особливо постраждають народжені на початку вересня. Не слід надмірно довіряти людям та покладатися на них – самостійна важка праця здатна дати непогані результати.

Ваги
У 2011 році, незважаючи на велике небажання перекласти частину проблем на інших, Терезам доведеться розраховувати на самих себе. Прояв ініціативи, енергійності принесе Терезам успіх у багатьох областях. У другій половині року – час для подорожей.

Скорпіон
Скорпіони в 2011 році будуть дуже працездатні. У цьому році час викластися повністю для досягнення успіху. Ставити акцент на громадській діяльності в 2011 році не рекомендується – буде багато обмежень і перешкод. Можливі конфлікти з різного роду громадськими організаціями.

Стрілець
У Стрільців у 2011 році виникне сильний потяг до подорожей. Активізуються таємні, приховані сторони життя, які можуть стати своєрідним відкриттям для оточуючих людей. Різного роду кризові ситуації будуть виникати й у суспільному житті Стрільців.

Козеріг
Для Козерогів 2011 рік у багатьох сферах складеться досить вдало. Ви можете бути залучені в різноманітні ризиковані заходи, що можуть принести успіх у фінансовому плані та професійній діяльності. Працездатність покращиться і результати від роботи будуть вражаючими.

"СВ"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top