Вівторок, 16 квітня 2024
Влада

Призовники та безробітні не залишилися без уваги членів виконкому

Порядок денний засідання виконкому, що відбулося 15 грудня, містив більше 40 питань, всі вони опрацьовані, з більшості – прийнято позитивні рішення. Коротко про основні.
Призов-2011. Заступник військового комісара Микола Грінченко повідомив про приписку громадян 1994 року народження до призовної дільниці Світловодсько-Онуфріївського об’єднаного районного військового комісаріату найближчим часом – у січні-березні 2011 року. У зв’язку з цієїю подією ЦРЛ має провести традиційні заходи з приписки (до 31 березня 2011 року медичне обстеження юнаків 1994 р.н. має бути проведене), а керівники підприємств, установ, організацій, навчальних закладів у грудні ц.р. – подати списки на юнаків 1994 р.н, та забезпечити 100% явку приписників згідно з графіком військового комісаріату для проведення медичного огляду приписників; міськвідділ УМВС "опікуватиметься" юнаками, які ухиляються від військового обліку.


Новобудові – так! Члени виконкому затвердили містобудівні умови і обмеження забудови земельних ділянок у складі містобудівних обґрунтувань на будівництво 72-х квартирного житлового будинку з прибудованими приміщеннями по вул. Павлова та на будівництво універсального офісно-готельного, торговельно-розважального комплексу на розі вулиць Леніна – Ювілейна товариству з обмеженою відповідальністю "Фітерікс".

Задля підтримки безробітних. Виконком міської ради затвердив види оплачуваних громадських робіт на 2011 рік, які підприємства, установи та організації міста повинні організувати, а міськрайонний центр зайнятості – направляти тимчасово незайнятих громадян та безробітних.

Отож, у вигляді оплачуваних громадських робіт пропонується: благоустрій та озеленення територій населених пунктів, об'єктів соціальної сфери, кладовищ, зон відпочинку і туризму, культових споруд, придорожніх смуг; роботи, пов'язані з будівництвом або ремонтом об'єктів соціальної сфери (шкіл-інтернатів, дитячих дошкільних закладів, спортивних закладів, закладів культури і охорони здоров'я, будинків-інтернатів (пансіонатів) для громадян похилого віку, інвалідів та дітей, дитячих оздоровчих таборів, притулків для неповнолітніх та осіб без постійного місця проживання); догляд та надання допомоги особам похилого віку та інвалідам, дітям-сиротам, а також догляд за хворими в закладах охорони здоров'я, будинків-інтернатів (пансіонатів) для громадян похилого віку, інвалідів та дітей; впорядкування територій населених пунктів з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, визнаних такими в установленому порядку; впорядкування місць поховання, пам'ятників та пам'ятних місць, які мають офіційний статус або зареєстровані на території населеного пункту; роботи з відновлення та по догляду заповідників, пам'яток архітектури, історії та культури; роботи в музеях та з відновлення бібліотечного фонду в бібліотеках, роботи в архівах з документацією; роботи, пов'язані з відновленням та благоустроєм природних джерел та водоймищ, русел річок; допоміжні роботи у військкоматах з документацією в період призовної кампанії; підсобні роботи; будівництво шляхів, водопровідних, каналізаційних, газових, залізничних, та інших транспортних споруд; виконання сільськогосподарських робіт; виконання вантажно-розвантажувальних робіт на залізницях тощо; збирання та заготівля лікарських рослин і ягід; санітарно-профілактичні роботи; інформування населення стосовно порядку отримання житлових субсидій; роботи, пов'язані з проведенням виборів.

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top