Четвер, 28 березня 2024
Корисна інформація

Рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради №1485 від 1 грудня 2010 року

Про погодження вартості проїзду на міських маршрутах
Розглянувши лист ФОН Кобець О.В. та надані розрахунки тарифу на послуги пасажирського автомобільного транспорту, керуючись Законом України "Про автомобільний транспорт", постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 року №176 "Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 17.11.2009р. №1175 "Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту", ст.ст.28,30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", врахувавши пропозиції громадськості міста, виконавчий комітет міської ради вирішив:


1. Погодити вартість проїзду для ФОП Кобець О.В. на міському автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі №7 "Бульвар К.Маркса – смт. Власівка" у розмірі - 2,50 грн.

2. Внести зміни до договору про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі на міському автобусному маршруті №7 "Бульвар К.Маркса - с.Власівка":

- пункт 3.1.4 викласти у такій редакції: "Здійснювати перевезення пасажирів в режимі маршрутного таксі з видачею проїзних квитків пасажирам за тарифом не більше 2,50 грн.";

- пункт 3.1.6.1 викласти у такій редакції: "Школярі 1-4 класів по дорозі до школи та додому оплачують вартість проїзду у розмірі 1,75 грн., без обмеження кількості".

3. Рішення набуває чинності з моменту опублікування.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови.

Юрій КОТЕНКО,
міський голова.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top