П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Вибори 2010

На Кіровоградщині пограбували главу виборчкому. У жінки забрали лише портфель з виборчою документацією і печаткою комісії, а особисті речі і гроші не чіпали

Новая газетаНовая газетаНа Кіровоградщині пограбували голову дільничної виборчої комісії №25008 Євгенію Добровольську, забравши портфель з виборчою документацією і печаткою комісії.
Жінка поверталась додому після роботи в ДВК у місті Світловодськ Кіровоградської області, розповів кандидат у депутати Світловодської міської ради від партії "Єдиний Центр" Серій Тишко.
^ Реклама ^

Портфель з виборчою документацією, протоколами засідань, запрошеннями, списками виборців і печаткою вона забрала із собою, оскільки у приміщенні ДВК не було сейфу.

Тишко зазначив, що чоловік напав на голову комісії ззаду, вирвавши з її рук лише портфель, хоча на плечі у жінки була сумка з особистими речами.

"Жінці 62 роки. Навздогін грабіжнику вона просила забрати її речі та гроші, а взамін повернути портфель, але нападник явно діяв цілеспрямовано", — сказав Тишко.

Він повідомив, що голова ДВК неодноразово зверталася до голови Світловодської міської виборчої комісії та секретаря міськради з проханням відповідно до вимог закону забезпечити ДВК сейфом для зберігання документації, але нічого не було зроблено.

За інформацією Тишка, після повідомлення про пограбування на місці події працювали співробітники міліції та СБУ.

"З того, що сталося, можна зробити висновок, що виборчі дільниці у Світловодську не готові до проведення виборів. Мені відомо, що сейфів для зберігання документів не мають ще кілька дільниць", — сказав він.

tsn.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top