П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Регіонали будуватимуть нову країну. Рішення прийнято

Регіонали будуватимуть нову країну. Рішення прийнятоМинулої п'ятниці обласна філармонія приймала членів Партії регіонів. Регіонали з усієї області зібралися, аби підтримати курс реформ свого почесного Лідера, Президента України Віктора Януковича — "Будуємо нову країну!". Власне, із таким закликом до державного будівництва регіонали усієї країни збираються іти на місцеві вибори.
Настрій у всіх, хто прибув на захід, був святковий. Прапорці із партійною символікою, повітряні кульки створювали особливий антураж. Голова обласної партійної організації, голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Ларін також був сповнений оптимізму. Говорив про плани, вкотре наголошував, що готовий до діалогу з усіма, а також руйнував штампи щодо Кіровоградської області.
^ Реклама ^

Сергій ЛарінСергій Ларін— Нам роками нав'язували, що Кіровоградщина — депресивний регіон. Ці слова демонстрували лише одне — виправдання попередніх керманичів у своїй неспроможності створити належні умови для життя громадян. Я вважаю, що наша прекрасна область має чудові перспективи. І перша з них — це програма "Центральний регіон-2015".

Повірте, ця програма реформ не пишеться у чиновницьких кабінетах. Вона дійсно іде від людей і створюється у першу чергу для них. Думка кожного мешканця області для мене має вагу, — зазначив очільник області і додав, що протягом роботи його "гарячої лінії", народних сходів та анкетувань жителів Кіровоградщини через інформаційні пікети надійшло чимало суттєвих і вартих уваги пропозицій до "Центрального регіону-2015". Тим більше, що останні п'ять років ніхто з представників влади не питав у людей їхньої думки.

Особливу гордість Сергій Ларін виказав за відродження більше 80 дитячих спортивних майданчиків. Це — одна з акцій обласної організації Партії регіонів, як і щойно розпочатий проект відродження закладів культури на селі.

Крім того Сергій Ларін нарешті втілив у життя свій давнішній задум — створення соціальних магазинів, де уся продукція реалізовуватиметься за значно нижчими цінами, ніж у супермаркетах, і до всього буде екологічно чистою і вирощеною на рідній кіровоградській землі. Ларін пообіцяв, що уже цього тижня на базі ВАТ "М'ясокомбінат "Ятрань" буде відкрито омріяну мережу магазинів.

Говорячи про рідні товари і місцевих виробників, очільник області вкотре наголосив на необхідності купувати кіровоградське і щоденно втілювати у життя наш лозунг: "Купуй кіровоградське, цінуй кіровоградське, будь патріотом Кіровоградщини!".

Звернув керманич регіону свою увагу і на те, що в області немає гімну. Тож зі сцени філармонії, перед усієї партійною спільнотою та запрошеними оголосив про необхідність провести конкурс на кращий гімн. Щоправда, Ларін одразу попередив: текст має бути позитивним, мелодія – у мажорних тонах, і цей симбіоз повинен прославляти рідну Кіровоградщину.

Після виступу губернатора до трибуни було запрошено представників декількох регіонів області. Зокрема, слово було надано і представнику світловодської делегації — головному лікарю Світловодської ЦРЛ Юрію Котенку. Під час виступу Юрій Миколайович зазначив, що у місті накопичилося багато невирішених питань, які накопичувалися роками. Проте вже сьогодні Світловодська команда однодумців приймає до практичної реалізації національну загальнопартійну програму "Будуємо нову країну", яка спрямована на покращення якості життя кожного громадянина нашої держави.

— Я стовідсотково впевнений, — заявив Юрій Котенко, — що ми досягнемо нашої мети: збудуємо нове місто, нову Кіровоградщину, нову країну!

У підсумку, зібрання прийняло резолюцію, згідно з якою засвідчило свою готовність і здатність захищати інтереси територіальних громад, дбати про добробут кожного.

Крім того, учасники зборів закликали всі політичні сили гідно провести чергову виборчу кампанію, не перетворювати її на майданчик для відпрацювання брудних політичних технологій.

Словом, регіонали чітко викреслили правила гри під час передвиборчої кампанії. А вже від людей залежатиме, наскільки їм до вподоби владна лінія. 31 жовтня усе розставить на свої місця.

Олена Данилець для "СВ".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top