П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Футбол

19-22 лютого в Знам’янці проходив турнір з міні-футболу, присвячений Дню захисника, серед вихованців ДЮСШ та дитячих клубів 1998-1999 р.н.. В змаганнях взяли участь 8 команд (2 підгрупи по 4 учасники). Світловодська команда ДЮСШ №1 потрапила до підгрупи разом із командами "Шкети" (Кіровоград), "Аметист-2" (Олександрія) та "Зірка" (Кіровоград).
^ Реклама ^

Першим вихованці тренера-викладача Юрія Василенка несподівано для самих себе програли з рахунком 0:2. Але далі налаштувалися як слід і виграли у "Аметиста-2" з рахунком 6:2. Наступну команду обіграли 4:0.

У півфіналі зустрілися із командою ДЮСШ (Знам’янка). Розгромили вщент 9:1. У фіналі зустрілися із старшим з олександрійських "братів" "Аметистів" першою командою. Суперники, звичайно, хотіли поквитатися за "меньшиньких", але забили лише 2 голи у ворота світловодців, натомість "зловили" у свою сітку 6!

Команду Світловодської ДЮСШ за перше місце було нагороджено пам’ятним кубком, дипломом першого ступеня і призовими медалями.

А кращими гравцями стали Кирил Жмурін, Антон Мельник (наймолодший гравець турніру), Станіслав Порошин і, звичайно ж, Олександр Нагернюк, який протягом турніру забив 15(!!!!!) голів і обійняв почесне звання голеадору турніру.

Також до складу кращих гравців команди потрапили батьки маленьких футболістів, які надають посильну допомогу на розвиток футболу та підтримку своєї дитячої команди. А команда будь здоров, чи не так?!!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top