П’ятниця, 29 березня 2024
Свято Фоторепортаж

Солодке свято від Олександра Єдіна

Солодке свято від Олександра Єдіна19 грудня в міській музичній школі до дня Святого Миколая було проведено музично-театральну виставу «Зима іде, свята веде» для багатодітних родин Світловодська, у яких виховується по чотири і більше діток.
Роль головного героя (людиною, яка дарує радість) на цьому святі виконав депутат Верховної Ради України, член фракції Партії Регіонів Олександр Єдін. Щоправда, через напружений графік роботи парламенту, на святі він особисто не зміг бути присутній, тому цю почесну функцію від його імені виконав його колега із Світловодської міської ради, представник фракції ПР Микола Басов.
131 дитина отримала того вечора свій солодкий подарунок (новорічний набір солодощів), а сім’я Махненків, в якій наразі виховується восьмеро маленьких світловодців, додатково отримала в подарунок телефонний апарат. Та почесна місія на цьому не скінчилася. Того ж вечора у міському спортивному комплексі проходили «Веселі старти», присвячені новорічним святам. І кожен учасник змагань (50 діток) теж отримав солодкого приза від О.Єдіна.


Що ж, дітям – радість, батькам – увага. А Олександру Єдіну – подяка за радість та увагу.

Солодке свято від Олександра Єдіна

Солодке свято від Олександра Єдіна


«СВ»,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top