Четвер, 18 квітня 2024
Светловодск Актуально

Новий рік на поріг!

Новий рік на поріг!2009 рік – рік Бика. Його девіз – робота, сім'я, батьківщина. Тому весь рік пройде під знаком праці, непорушності традицій, міцності родини.
Тож як зустріти Новий рік, щоб Бичок залишився задоволеним?


Святкування.
Не дарма в народі існує приказка: "Як Новий рік зустрінеш – так його і проведеш". Всі ми в це щиро віримо і намагаємося відсвяткувати якнайкраще. Звичайно, свято буде набагато яскравішим, якщо заздалегідь продумати сценарій. Наприклад, свято з корисною назвою "Пірнай у молоко" буде цікавим і дітям (замість не дуже корисної кока-коли можна пригощати дітей молочними коктейлями і морозивом), і дорослим разом з некислою розважальною програмою і ведучими зі згущеним, але не солодкавим гумором!
Для шанувальників танцювальних вечорів можна провести "М-у-узичну вечірку". А для традиціоналістів, які хочуть лише трохи "окоровити" своє свято, можна просто порозставляти по хаті статуетки та свічки у формі гарнюніх усміхнених корівок.

Одяг.
Корівки люблять сонячні відтінки, тому кольори майбутнього року – теплі і спокійні: всілякі відтінки помаранчевого, жовтого і зеленого, які нагадують про осіннє листя, про пісок, зігрітий теплим сонечком. Ви не помилитеся, якщо ваш святковий костюм, а також прикраси на ялинці будуть витримані саме в такій кольоровій гамі.
Зустрічаючи Новий рік, не перестарайтеся з новорічним вбранням. Віл – трудівник, і йому не до лиця пишне, яскраве і химерне вбрання. Все повинно бути скромно, майже по-діловому, але зі смаком.
Бичок обов'язково оцінить всі ваші старання і принесе Вам щастя і успіх в наступному році!

Новорічний стіл.
Святковий стіл має бути багатим, особливу увагу приділіть зеленині, салатам, фруктам – Бик любить свіжу травичку! М'ясо і риба також прийнятні, лише не готуйте телятину!
У 2009 році пануватиме солодкий смак, тому що Бичок – ласун, хоча його пристрасть до переїдання може спричинити проблеми зі шлунком і серцем, тому люди із захворюваннями цих органів мають бути дуже обережні. Але поставити на стіл багато цукерок та солодкого печива не завадить нікому.

Подарунки.
Все давно продумано. Де і як зустріти, і з ким провести, і навіть як одягнутися на Новий рік. Саме час подумати про наших близьких, дорогих, коханих і просто чудових рідних. Звичайно, хочеться зробити найекстравагантніші та найпрекрасніші подарунки. Але варто пам'ятати, що головне – не сам подарунок, а почуття, вкладені у нього. Звичайно, найцікавішими подарунками будуть аксесуари з зображеннями корівки або з відповідним забарвленням. Це можуть бути листівки, свічки, статуетки, вази, скарбнички, шкатулки і все, на що вистачить вашої безмежної фантазії.

З Новим 2009 роком!
Нехай Бичок принесе вам щастя та злагоду!

Наталія КУДЛАЙ,
студентка ІІІ курсу інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top