Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Події Культура

Музика вічна, як життя

Музика вічна, як життя1 грудня в залі ДМШ відбулося свято музики. Артистів, а це були учні школи, переповнювали почуття хвилювання та відповідальності, адже концертна зала була переповнена батьками, знайомими та друзями.
Завітала на концерт і атестаційна експертна комісія, що протягом 2-х тижнів перевіряла рівень організації та результативність освітньої діяльності, матеріально-технічне, кадрове забезпечення ДМШ.
До речі, державна атестація шкіл естетичного виховання м.Світловодська проходить вперше. В цей відповідальний період педагогічний та учнівський колективи звітували перед громадськістю міста. 13 колективів великих і малих форм продемонстрували свою виконавську майстерність.
^ Реклама ^

Музика вічна, як життяЯскраво та злагоджено прозвучав духовий оркестр (керівник В.В.Аблаєв). Вокальний ансамбль молодших та середніх класів порадував слухачів своїми цікавими творами і досконалим виконанням (керівник О.В. Петраківська). Дружніми оплесками проводжали слухачі ансамбль бандуристів (керівник С.В.Петрашик), зведений струнно-смичковий ансамбль (керівник О.Д.Колісниченко), ансамбль народних інструментів (керівник Н.К. Шкурат), ансамбль баяністів-акордеоністів (керівник P.O.Животовська), ансамбль скрипалів (керівник С.Г. Маланчій), тріо гітаристів (керівник С.В. Прокоф’єв). Незабутнім фіналом прозвучав хор середніх та старших класів.

Всі присутні в залі пройнялися музикою, що принесла в це свято гарний настрій, радість та впевність, адже музика – вічна, як життя!

Тетяна РУДЬ,
директор ДМШ,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top