Вівторок, 16 квітня 2024
Светловодск Події

Держслужбовці вчаться

Держслужбовці вчаться8 грудня президент Кіровоградської Асоціації «Громадські ініціативи» Любов Лук’янцева та юрист-експерт, віце-президент Асоціації Валерій Боровський для представників органів місцевого самоуправління, держслужбовців Світловодського міськвиконкому, провели тренінг на тему «Професійна діяльність державних прес-служб».
Захід відбувся за сприяння Кіровоградської ОДА у рамках проекту «Відкрита влада» за підтримки Посольства США в Україні.


За словами Л. Лук’янцевої, тренінг покликаний надати фахову та правову допомогу представникам прес-служб, а також тим, хто займається зв’язками з громадськістю та ЗМІ. Під час зустрічі кіровоградські гості познайомили присутніх з фаховими стандартами роботи прес-служб (написання прес-релізу, проведення прес-конференції тощо), а також обговорили, як висвітлюється діяльність органів державної влади через засоби масової інформації, порадили, як це робити професійно та ефективно.

В. Боровський більш детально зупинився на правових аспектах діяльності держслужбовців: нагадав, які закони та документи для них є базовими, а також навів приклади, коли посадовці через незнання законодавства припускалися помилок, через що їм в результаті інкримінувалися корупційні діяння.

Тетяна ЗИМА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top