Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск

Власники гральних автоматів повинні дотримуватися "правил гри"

Власники гральних автоматів повинні дотримуватися "правил гри"Міська влада взялася за наведення порядку в гральному бізнесі. Це викликано тим, що більшість представників цього виду діяльності якраз не дотримується «правил гри», встановлюють гральні автомати де заманеться, поповнюють лише власні кишені, оминаючи міський бюджет.
Два тижні тому у міськвиконкомі відбулася розширена нарада з цього питання, а минулої п’ятниці у міськрайвідділі внутрішніх справ – виїзне засідання комісії із захисту суспільної моралі та представників ЗМІ.
^ Реклама ^

І вже є перші результати роботи. Заступник міського голови з гуманітарних питань Ольга Литвиненко повідомила, що за рішенням комісії сім суб’єктів господарювання, які не мають ліцензії, правових документів на проведення роботи щодо ігрових автоматів, отримали попередження: в 30-денний термін навести порядок у документації. В іншому випадку відповідні служби матимуть повне юридичне право вилучити ігрові автомати, а їхнім власникам заборонити діяльність. До контролюючих органів також направлені листи на тих суб’єктів господарювання, які мають ліцензії, але порушують умови утримання і роботи гральних автоматів. Якщо порушення не будуть усунені, то таких суб’єктів підприємницької діяльності просто позбавлять ліцензій, їм заборонять діяльність у сфері грального бізнесу.

[thumb=right]
Можливо, інші суб’єкти господарювання, які не мають юридичних підстав для організації роботи у сфері грального бізнесу, зроблять відповідні висновки і не будуть чекати, коли і їхнє майно буде вилучене.

Подібні перевірки з цього питання в Світловодську триватимуть, аж поки не буде наведено належний порядок у цій сфері підприємництва.

Вікторія АРХИПОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).
На фото: Сергій Слоквенко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top