Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Люди

Ігор Іванов очолив Світловодську міліцію. Втретє

Ігор Іванов очолив Світловодську міліцію. Втретє14 жовтня Світловодськ та район отримали нового-старого очільника міліції. Ним став полковник міліції Ігор Іванов.
Нагадаємо, що це – третій прихід Ігоря Владиславовича. Вперше у місті він з’явився 1999 року в якості в.о. начальника Світловодського МРВ УМВС в Кіровоградській області, наступного – 2000 року став начальником і пропрацював 5 років.
У «міжсвітловодський» період (а це три роки) І. Іванов працював начальником Новоукраїнського районного відділу, начальником міського відділу м. Кіровограда, начальником спецвідділу по боротьбі з економічними злочинами в бюджетній сфері, начальником відділу ДІМ по Кіровоградській області.
^ Реклама ^

– З яким настроєм повертаєтеся до нашого міста?

– Чудовим! Я приїхав сюди за своїм бажанням.

– Як, на вашу думку, можна поліпшити роботу міліції, і що для цього робитимете найближчим часом?

– Хочеться, щоб міліція працювала не на показники, а на імідж, і щоб про її роботу судили за кінцевим результатом. Треба налагодити більш тісну співпрацю з громадою міста. Будемо робити все, аби людина, яка звернулася по допомогу до правоохоронців, була задоволена результатом співпраці.

– Світловодська міліція зараз і три роки тому. Є різниця? Що стало краще, що – гірше?

– Сьогодні працювати важче. Три роки тому особовий склад був чисельнішим, з міського бюджету фінансувалася міська міліція. Зараз, на жаль, цього немає.

Сьогодні 130 співробітників міліції стоять на варті порядку та закону, і це на наше місто та район – мало. Кадровий склад омолодився на 70-80%. Молодих треба вчити, а вчити немає кому...

Матеріально-технічна база потребує оновлення. Слідству, ДАІ та карному розшуку не вистачає транспорту. З того, що є, 4 одиниці треба списувати. На новий транспорт грошей нема, нема грошей і на бензин і т.д. і т.п. Хочу ще раз нагадати: дешева міліція дорого коштує і державі, і народу цієї держави.

Вимоги до нас великі, а зобов’язання перед нами та соціальний захист – малі, як і зарплата. Сьогодні мало знайдеться молодих людей, які готові працювати на благо суспільства. Кожен шукає високооплачуваної роботи.

– Один час містом ходили чутки, що у вас виникли, так би мовити, проблеми з законом. Це так?

– Це абсурд. Як би це було правдою, мене тут не було б!

Тетяна ЗИМА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top