Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Свято Події

Дню незалежності присвячується

Дню незалежності присвячуєтьсяУ міському краєзнавчому музеї відкрилася виставка робіт місцевих художників-аматорів Анатолія Сіромахи та Юрія Цуканова «Квітуй, Світловодщино!». Виставка присвячена 17-ій річниці Незалежності України. Автори робіт – відомі у місті люди, тому особливо цікаво буде світловодцям переглянути їхні роботи, в яких вони засобами живопису передають свої почуття любові до України, до рідного краю.
Знаково, що обидва художники працюють в Центрі військово-патріотичного виховання, тож і своїх вихованців вони навчають любові до Батьківщини, вірності їй.
^ Реклама ^

Для Анатолія Сіромахи це перша персональна виставка, адже живописом він почав займатися, переступивши 40-річний рубіж. Тематика його картин – пейзаж, жанрові сценки, квіти, відображення філософії Сходу.
Юрій Цуканов – колишній моряк, тож морська тематика переважає у більшості його картин. Особливо вражають італійські пейзажі, передані художником на полотні – вони межують майже з фантастичними диво-картинами. Про роботи художників, мабуть, не варто багато розповідати, їх краще побачити. Тож запрошуємо світловодців та гостей міста до краєзнавчого музею. Ви отримаєте насолоду від побаченого.

Дню незалежності присвячуєтьсяДню незалежності присвячується
Дню незалежності присвячуєтьсяДню незалежності присвячуєтьсяДню незалежності присвячується
Дню незалежності присвячуєтьсяДню незалежності присвячуєтьсяДню незалежності присвячуєтьсяДню незалежності присвячується


Віктор СЕРГЕЄВ,
директор міського краєзнавчого музею.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top