П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я

Молодий, кваліфікований, розумний

Молодий, кваліфікований, розумнийЧотири роки у Світловодську кабінет ендокринології працював без лікаря. 925 пацієнтів хворих на цукровий діабет, з них 237 інсулінозалежних по місту та 37 з району, були змушені звертатися до приватних медичних закладів Світловодська та інших міст за консультаціями лікаря відповідного фаху. Та з 11 серпня все змінилося.
Дмитро Пархісенко отримав вищу освіту за фахом лікаря ендокринолога у Дніпропетровській медичні академії у 2006 році, працював у Дніпропетровську та Кіровограді і по закінченні інтернатури був розподілений відповідно із державним замовленням до свого рідного міста – Світловодська.
^ Реклама ^

Говорить старша медична сестра ендокринологічного кабінету Паша Руденко:
– Чотири роки я працювала в кабінеті без лікаря, і як тільки не довелося помучитися нашим пацієнтам! І от, нарешті, місто дочекалося лікаря-фахівця. А який він молодець, який розумний! – не може нахвалитися ним жінка. І, напевно, зважаючи на 40-річний досвід роботи в медичній галузі, вона може вирізнити справжнього фахівця.
Я дуже радий працювати в своєму місті, служити людям і відчувати, на стільки потрібна моя робота, – говорить Дмитро Сергійович. – Пацієнти, з якими мені доводиться працювати – люди особливого характеру, і, іноді, буває не легко. Тим більше, що зараз мені доводиться приймати до 20 пацієнтів щодня. Та дякуючи колективу за підтримку та допомогу, адміністрації лікарні і особисто головному лікарю Юрію Котенку за організацію належних умов праці, я встигаю приділити кожному хворому потрібну увагу.
Тож, привітаємо молодого лікаря із початком трудової діяльності у Світловодській ЦРЛ. Бажаємо йому успіхів у такій нелегкій але дуже потрібній справі.

«СВ»,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top