Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Актуально

Наступ на аморальність

6 серпня відбулося засідання постійної комісії з питань захисту суспільної моралі (голова – О.Литвиненко, заступник міського голови з гуманітарних питань), завдання якої – опікуватися зміцненням суспільної моральності та утвердженням здорового способу життя серед школярів та молоді. Присутні на зібранні погодилися, що чи не основним джерелом занепокоєння щодо моральності у сучасному українському суспільстві в цілому, і у Світловодську зокрема, є безперешкодний доступ до ігор та розваг (з допомогою інтернету в тому числі), які пропагують смерть, вбивства, насильство, розпусту.
^ Реклама ^


Члени комісії вже ведуть роз’яснювальну роботу з суб’єктами підприємницької діяльності, які прямо чи опосередковано є розповсюджувачами такої продукції, а також з власниками гральних автоматів, нічних клубів, і обіцяють діяти жорстко, але у рамках Закону. Ця робота передбачає також рейди-перевірки. Ні для кого не секрет, що сьогодні підлітки годинами просиджують у задушливих приміщеннях гральних закладів, де самостійно і неконтрольовано підбирають комп’ютерні розваги, які нічого, крім шкоди здоров’ю, психіці, моральності не дають. Звісно, сидіти, склавши руки, і робити вигляд, ніби нічого не відбувається, дорослі просто не мають права. Обнадійливим є ентузіазм членів комісії, які налаштовані діяти рішуче.

У школах та позашкільних закладах планується активніше говорити про згубний вплив культу насилля, жорстокості, порнографії, наркоманії, а також шкідливих звичок та роз’яснювати переваги здорового способу життя.

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top