Субота, 20 квітня 2024
Светловодск Актуально

До нас їде сміттєвоз. Новий!

До нас їде сміттєвоз. Новий!Парочку тижнів тому світловодці відчули себе наче мешканці якогось мегаполісу-мільйонеру, коли тамтешні комунальники оголошують з якихось причин...страйк: смердючі пакети почали „розповзатися” все далі від звичних, відведених для них місць, наводячи жах та відчуття роздратування і безпорадності, водночас, на мешканців.
Але у Світловодську це сталося не з причини страйку сміттярів. А стався, за словами Станіслава Осадчого, начальника КП „Комбінат комунальних послуг”, рідкісний збіг... Ні, і раніше обидва тутешні сміттєвози, що вже по два рази виробили свій ресурс, виходили з ладу. Але, „робили” вони це якось по черзі. А тут „движки застукали” у них на рідкість одночасно. Поки ремонтували, місто захлиналось у власних „випорожненнях”. Але, констатує начальник, все вже позаду – сміття вивозиться за графіком. Та й це ще не все!



До кінця поточного місяця-на початок нового „нульовий” КО-426, виготовлений на базі МАЗу на заводі „АТЕКО” (місто Турбів, Вінницької області), поповнить парк світловодських сміттєвозів. Нарешті, наголошує Осадчий, кількарічна спільна комунально-владна мрія набула реальних обрисів: з виділених з міського бюджету на початку нового року 330 тисяч гривень на новенький КО-426, що здатний за раз напресувати 12 тон сміття, – 150 тисяч вже переказано заводові, як передоплата.

Віталій АСАУЛЕНКО

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top