Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Спорт

Поразка з чемпіонськими перспективами

З 2-го по 8-е травня, тоді як переважна кількість українців відпочивала і насолоджувалася урочистими святами, у місті Лева проходив чемпіонат України з боксу серед молоді.
Представником світловодської школи боксу на змаганнях був вихованець Василя Мороза – 17-річний Майстер спорту Михайло Долгов. Із загальної кількості спортсменів (180) у ваговій категорії Михайла (60 кг) виступало 25 осіб.
^ Реклама ^


Михайло провів три поєдинки. У перших двох він мав суттєву перевагу і виграв без особливих проблем. А от третім суперником Долгова став «міцний горішок» – майстер спорту міжнародного рівня із Донецька, який, до речі, і став у підсумку чемпіоном. Тож, за фактично рівної боротьби, переможцем судді визнали донеччанина. Михайло ж вибув із змагань і посів 5-те місце. Але поєдинок із чемпіоном бачив тренер збірної України з боксу і, відмітивши технічну та фізичну підготовку хлопця, запросив світловодця з 14 травня на збори-підготовку до міжнародних змагань, які відбудуться у Білій Церкві 26 травня. Вітаємо юного світловодця і чекаємо на його повернення із новою перемогою.

Михайло Долгов та його тренер Василь Мороз висловлюють вдячність за допомогу у розвитку боксу Миколі Пісковому, Олександру Каспрову, Олегу Пашному та Валерію Давидову.

Микола ШВЕРНЕНКО.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top