Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Актуально

Душа болить!

Напередодні світлого свята Воскресіння Христового, в нашому місті світловодці провели акцію "Велика толока" – чисте місто. Працівники організацій, установ, учні шкіл, училища та технікуму привели місто до порядоку. Як приємно було пройтися нашими чистими вулицями! І як стає прикро, коли бачиш, що залишили після себе деякі наші "шановні земляки", які відзначали день Пасхи у Комсомольському парку, парку ім. Т.Г.Шевченка та по Приморській вулиці. Бите скло, пляшки з-під напоїв, пакети, газети...
^ Реклама ^


Люди добрі, що ж ви робите! Це все одно, що посеред власної оселі залишити бруд. І все це на очах наших дітей. Який же приклад ви їм подаєте? Адже влітку будете водити своїх хлопчиків та дівчаток до води – і по чому вони ходитимуть? Як індійські йоги – по битому склу?!

Як каже старе прислів’я: "Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять". Поважайте себе, поважайте своє місто, любіть його і труд ваших батьків, які залишили вам цей квітучий сад – місто Світловодськ. Залиште його і своїм дітям та онукам квітучим, а не у звалищах сміття і битого скла.

Олена МАКАРЕНКО,
м.Світловодськ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top