П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Люди

Зірочки на нашому небосхилі

Зірочки на нашому небосхиліУ Світловодську, районі та в смт. Власівці протягом квітня зареєстровано 45 діток: 27 хлопчиків та 18 дівчаток.
У місті народилося 27 малюків: 16 хлопчиків та 11 дівчаток. Це – Руслан Наркевич, Іван Задніпрянець, Бажена Шевченко, Анастасія Московченко, Нікіта Заграничний, Ростислав Ґава, Костянтин Білик, Марія Дзима, Поліна Бражник, Богдан Немазаний, Нікіта Малиновський, Анастасія Бурук, Леонід Смоляник, Андрій Фаловський, Іван Павленко, Даніїл Сокуренко, Дмитро Ламтев, Максим Панов, Каріна Погрібна, Єгор Лєбєдєв, Марія Іващенко, Аліна Розумняк, Єлизавета Новікова, Маргарита Бондаренко, Олександр Закряжевський, Єгор Тригубов, Анастасія Пугач.
^ Реклама ^


Новими власівчанами стали четверо діток: два хлопчики та двоє дівчаток, це – Артур Фурман, Анна Кодак, Аліса Ба-біченко, Артем Коваленко.

У районі зареєстровано 14 малюків: 5 дівчаток та 9 хлопчиків. У В. Андрусівці народилися Дмитро Славітяк, Богдан Доненко та Дар’я Калюжна; у В. Скельовій – двійня Анна та Тетяна Земляні, Олена Коршенко, Сергій Найдьонов; у Микільському – Ян Сергєєв; в Озерах – Роман Жалинський, у Павлівці – Софія Костиря, Ілля Свіренко, у Подорожньому – Артем Полімонов, Євгеній Семенов, у Федірках – Ян Подвиженко.

Інформація надана відділенням РАЦС по місту та району.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top