П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск Актуально

Скористайтеся безкоштовною правовою допомогою

У наш час – час нових технологій – ми все частіше і частіше розуміємо: правові знання сьогодні просто необхідні. До того ж, кожен з нас має конституційне право знати свої права і обов’язки. Але не завжди вистачає часу та й, певно, не кожен з нас здатний зрозуміти всі нюанси законодавства самотужки.
Тому в місті вже давно створено Громадську правову приймальню, яка працює на базі центральної міської бібліотеки за адресою: вул. Приморська, 54, щочетверга з 14.00 до 17.00 та на базі районної бібліотеки за адресою вул. Леніна, 62 щоп’ятниці з 10.00 до 12.00. Тут кваліфіковані спеціалісти безкоштовно консультують громадян нашого міста та району з різних галузей права. Минулого року цим скористалися 247 громадян.


Як повідомила редакції Віта Сухенко, за-ступник начальника Світловодського управління юстиції, прийом ведуть працівники управління юстиції, відділу державної виконавчої служби, центру зайнятості, управління праці та соціального захисту населення, нотаріуси, юристи виконкому за графіками, з якими можна ознайомитися як в управлінні юстиції, так і в центральних бібліотеках.
На консультацію можна записатися заздалегідь за номерами: 25221 (міська бібліотека), 23797 (районна).
До того ж, створено «гарячу лінію», за телефонами якої громадяни можуть отримати консультації з питань, що потребують додаткового вивчення документів. Телефони «гарячої лінії»: до органів юстиції – 31818, органів державної виконавчої служби – 32502, міського відділу РАЦС – 20735 (щовівторка), районного відділу РАЦС – 28995 (щопонеділка).

Підготувала Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top