П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Події

Єврокотельня у Табурищі

Єврокотельня у ТабурищіНапередодні професійного свята працівників житлово-комунального господарства приємна подія ознаменувала роботу колективу СП ТОВ «Світловодськпобут». В котельні №5, в районі Табурища, встановили новий жаротрубний котел європейського класу «Колві 1300», залишивши поки що працювати і два старих газових. На урочисту мить запуску котла прибуло чимало гостей: представники влади, журналісти Світловодська, і навіть Києва, працівники СП ТОВ «Світловодськпобут».
– Дякуючи секретарю міської ради Геннадію Френкелю та його заступнику Роману Петрову було швидко оформлено документи, за короткий термін впоралися з проектними та монтажними роботами Світловодське підприємство ТОВ «Ефект-комплект» та «Світловодськпобут» і УЕГГ, – сказав генеральний директор СП ТОВ «Світловодськпобут» Сергій Яременко. І повідомив, що у 2008 році на переобладнання котелень заплановано витратити понад 4 млн. гривень. А завдяки модернізованій котельні №5 в будинки жителів мікрорайону можна подавати і недорогу гарячу воду.
^ Реклама ^

Головний інженер підприємства Олександр Сич розповів, що «Світловодськпобут» у 2007 р. став учасником Програми державного фінансування з питань енергозбереження. Але гроші, на жаль, так і не надійшли, і тому всі роботи виконувалися за власні кошти. Ще один комп’ютеризований «Колві» на котельні буде встановлено, як тільки з’явиться фінансова можливість.

За теоретичними розрахунками новий котел на 12-15% знизить споживання газу, а практичні результати будуть вже наприкінці опалювального сезону.

Секретар міської ради Геннадій Френкель сказав: «Я дуже радий тому факту, що триває реорганізація тепломережі, комунального господарства в цілому. Сподіваюся, що світловодці будуть з гарячою водою, і не тільки в центральній частині міста. Наступний крок влади – поліпшення роботи водоканалу, інших житлово-комунальних підприємств».

Єврокотельня у Табурищі Єврокотельня у Табурищі Єврокотельня у Табурищі
Єврокотельня у Табурищі Єврокотельня у Табурищі Єврокотельня у Табурищі
Єврокотельня у Табурищі Єврокотельня у Табурищі Єврокотельня у Табурищі


Вікторія АРХИПОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top