П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Люди

пишаємося вами, дорога колего...

пишаємося вами, дорога колего...8 березня свій день народження, гарну ювілейну дату відзначає чудова жінка та людина Олександра Леонідівна Орлова.
З юних років і до нинішнього дня вона віддає своє серце дітям. Учитель з 47-річним стажем, майстер педагогіки, вона досягла багатьох вершин у своїй професії. Та були в її трудовій біографії 22 найважчі, але разом з тим найважливіші та чудові роки, коли вона керувала колективом учителів та учнів школи №2.
Мудрий, коректний, творчий стиль керівництва нашого директора забезпечував високу якість знань школярів і постійне зростання майстерності педагогів. Та головна її заслуга – у формуванні працездатного, ініціативного, дружного колективу. Олександра Леонідівна змогла перетворити школу в рідний будинок для дітей, а для педагогів – у кузню кадрів. При цьому вона довгий час очолювала раду директорів шкіл міста. Всі, кому пощастило працювати під керівництвом такого наставника, завжди будуть безмірно вдячні їй за розуміння, терпіння, підтримку. Ми пишаємося вами, дорога Олександро Леонідівно, і вітаємо з подвійним святом – днем народження та 8 Березня.
^ Реклама ^

Те, кто любит и кто помнит,
С поздравленьями спешат
И прославить Вас стихами
В день рождения хотят.
Вы умны, и вы красивы,
Вы богаты и щедры,
Вы и в строгости своей
Удивительно милы.
Мы здоровья Вам желаем,
Жить на свете много лет,
Не зная ничего про старость.
И новых творческих побед!


З вдячністю,
любов’ю та повагою
ваші колишні колеги зі школи №2.

Фото Богдана Дроздова.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top