Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Події

Все заради кохання

Все заради кохання14 лютого в міському Палаці культури відбулося традиційне святкування Дня усіх закоханих. Організаторами святкового вечора, за підтримки секретаря міської ради Геннадія Френкеля, стали управління молоді і спорту виконавчого комітету, управління культури та туризму, художні колективи та адміністрація Палацу культури і центру дитячої та юнацької творчості.
Перед початком святкового концерту у фойє Палацу було влаштовано «Вітальню закоханих», де кожен присутній міг висловити свої почуття за допомогою стенду «Я вам пишу», написати Валентину і вкинути у поштову скриньку, зробити фото на пам’ять чи скористатися «Деревом бажань».
^ Реклама ^

Далі був концерт під назвою «Все заради кохання», під час якого секретар міськради Г.Френкель вручив подарунки Ользі та Костянтину Кобильським, які чотири роки тому побралися саме в День св. Валентина і вже сьогодні мають природнє підтвердження свого кохання – трирічну донечку.
Крім того, кожен присутній при вході отримав квиток, за яким наприкінці вечора співпала так звана ідеальна пара. Щасливці отримали у подарунок святкову вечерю на двох у ресторані «Рандеву».
Отож, все було добре за винятком дискотеки, яка, на жаль, через погані погодні умови, на відбулася.

Микола ШВЕРНЕНКО,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).
https://svetlovodsk.com.ua/gallery/categories.php?cat_id=24

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top