П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Актуально

Загадкове відключення

Загадкове відключенняУ Світловодську стався безпрецедентний тут донині випадок – невідомими (або невідомим) було перекрито засувку на трубопроводі, з якого подається газ на три багатоквартирні будинки на вулиці Приморській. 220 квартир...
Сигнал про відсутність газу в цих будинках надійшов до диспетчерської служби "04" увечері 29 січня – жильці скаржились і вимагали пояснень. Невдовзі аварійники Світловодського УЕГГ прибули на місце. І виявили... щільно закриту засувку на даному газопроводі... Річ у тім, повідомив нам згодом начальник УЕГГ Володимир Шаповал, що вручну подібну запірну арматуру перекрити аж ніяк не можливо – потрібен спеціальний ключ. Головний газівник не взявся судити, чи усвідомлювали зловмисники про наслідки скоєного чи ні – це вже прерогатива компетентних органів.
^ Реклама ^

Що рухало зловмисниками, що від’єднали від газозабезпечення 220 квартир, близько тисячі людей? Адже, говорить Шаповал, поновлення потоку блакитного палива до помешкань полягає не лише у суто механічному повертанні засувки у зворотньому напрямку. А якщо хтось з жильців пішов з дому, залишивши увімкнену газову плитку, інше газове приладдя: конфорка погасла, а потім знов пішов газ... Аби не повторити того, що сталося наприкінці минулого року у дніпропетровській багатоповерхівці, газівники лише наступного дня „пустили” трубами газ, перевіривши кожну квартиру, кожен стояк... Начальник УЕГГ висловив надію на те, щоб скоєне виявилось звичайним хуліганським вчинком, що стався на наших теренах вперше і востаннє.

Віталій АСАУЛЕНКО
Фото: В. Шаповал висловлює надію на те, що сталося на Приморській – було вперше і востаннє

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top