П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Спорт

Прийшов, побачив, переміг! Ну, майже...

Прийшов, побачив, переміг! Ну, майже...Не встигли влягтися пристрасті після фантастичного виступу команди ДЮСШ №2 з баскетболу у Вищій юнацькій баскетбольній лізі, як вихованці тренера-викладача Володимира Лисака порадували своїх шанувальників новими успіхами.
З 1-го по 3-є лютого у Черкасах пройшов Всеукраїнський відкритий турнір, присвячений 5-й річниці від дня заснування одного із провідних українських баскетбольних клубів «Черкаські Мавпи». Серед дитячих колективів участь у турнірі взяли, окрім «Мавп», 4 команди, які, на думку організаторів, відповідають високому рівню гри господарів і гідні скласти їм конкуренцію у Лізі: «Динамо» (Дніпропетровськ), СДЮШОР (Полтава), «Три-Стар-Баскет» (Кіровоград) та команда Світловодської ДЮСШ №2 (1996-1997р.р.н.).
^ Реклама ^

Світловодські баскетболісти цілком підтвердили думку організаторів змагань, здобувши чотири перемоги із п’яти можливих (вирішили не псувати свято «Мавпам» – все ж, маленький ювілей у колег). Полтаву ж переграли на 4 очка, Дніпропетровськ – на 8, а «Три-Стар-Баскет», як то кажуть, «здєлалі» на 20. За що і були нагороджені кубком турніру за зайняте ІІ місце, різноманітними призами, сувенірами та предметами атрибутики клубу господарів.
Отже, вже сьогодні можна сказати, що завдяки підтримці світловодської міської влади, яка з розумінням ставиться до проблем розвитку спорту, під пильним наглядом справжніх професіоналів, зростають майбутні зірки українського спорту.

Микола ШВЕРНЕНКО.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top