Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск

Потурбуймося про птахів разом!

Потурбуймося про птахів разом!Уже не перший рік вихованці Світловодської станції юних натуралістів беруть участь в акції «Біла варта» (гуртки «Природа в літературі і мистецтві», «Юні друзі природи», «Юні валеологи»), що спрямована на підгодівлю птахів протягом зимового періоду. Не став винятком і цей рік. На всій території станції юннатів вони розвісили годівнички, виготовлені з дерева та пластикових пляшок.
Діти з радістю спостерігають за пташками, підсипають їм зерно, слідкують за годівничками. Це вони роблять і вдома.
З метою пропаганди захисту навколишнього середовища, зокрема піклування про маленьких крилатих мешканців нашого міста, яким в морозний день важко знайти собі їжу, юннати розробили листівки, які потім роздали жителям нашого міста. У своїх зверненнях діти закликають оберігати та піклуватися про пташину братію. Адже зовсім не важко повісити на підвіконні чи балконі власної домівки невелику годівничку та підгодовувати пташок крихтами хліба чи насінням.
^ Реклама ^

Можливо, нам всім час замислитися і саме зараз розпочати піклуватися про пернатих друзів, щоб потім навесні та влітку вони допомагали нам своєю клопіткою працею. Проявіть доброту, допоможіть птахам взимку – а вони порадують вас невгамовним вдячним співом.

Віта КАРПОВА,
психолог станції юних натуралістів.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top