П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск Події

Переможця проекту "Хвилина слави" визначати вам, шановні світловодці!

Переможця проекту "Хвилина слави" визначати вам, шановні світловодці!Пісні, танці, акрабатичні етюди, вірші 13 січня демонстрували глядачам світловодці, які взяли участь у третьому турі проекту "Хвилина слави" серед дорослих.
Самодіяльні актори готувалися грунтовно. Адже це був вирішальний концерт, який давав перепустку до гала-концерту.
Колектив "Асоль" зі школи №4 для сценічного образу, яким хотіли передати всю красу нашого міста мрій і закоханих, витратив на костюми 40 м тканини!


Євген Васюков і його маленькі гімнасти-партнери, врахувавши побажання членів журі, більше використовувати у виступах акробатичних трюків, під запальну українську мелодію показали такі "Вечорниці" – цілий каскад акробатичних номерів!

Донести свою майстерність до глядачів старалися хлопці з ВІА "Отражение", виконавці на народних інструментах (балалайка та акордеон) Григорій Гресь і Володимир Чередниченко. Ольга Бєляєва виконала пісню "Літо каснаньєт", намагаючись разом зі своїми партнерами з підтанцьовки передати всю пристрасть іспанської душі.
І знову шквал оплесків зірвав Андрій Негрій, який цього разу проникливо і велично співав пісню "Свята Анна". Танець, сценічні атрибути підсилювали і ще краще розкривали зміст пісні.

Танцювальний дует Ірина та Валерія Кінчадзе знову підготували продуману до найменших ньюансів композицію "Грішна душа". Ангел добра (Валерія) допоміг знеболеній душі (Ірина) відігнати і перемогти і Заздрість, і Брехню, і Корисливість, і Злобу.

Знову викликала захоплення "Румба" у виконанні хореографічного дуету Геннадій Капкан – Наталя Ковальська.
Коли всі учасники проекту виступили, пісні для глядачів виконали зірки світловодської естради Надія Татарникова, Юрій Лучка, Інеса Кузьменко, Олена Осика.

Члени журі – начальник управління культури та туризму Надія Клокар, директор школи мистецтв Ірина Темнова, головний спеціаліст управління освіти Сергій Добролевський – лише висловлювали свої зауваження, побажання, захоплення виступами учасників проекту "Хвилина слави", але до кінця концерту зберігали інстригу, хто ж візьме участь у гала-концерті? Нелегко було зробити цей вибір, зізналася голова журі Надія Клокар. Вона подякувала усім учасникам проекту, глядачам і вручила грамоти управління культури та туризму усім лауреатам проекту, солодкі призи. Оголосила, що у гала-концерті візьмуть участь Ірина та Валерія Кінчадзе, Андрій Негрій, Геннадій Капкан і Наталя Ковальська, Ольга Бєляєва, Олексій Новіков і Євгенія Гончар.

Хто ще не проголосував, поспішайте це зробити
17-18 січня з 9.00 до 17.00 за телефонами 22704; 22442.



Отже, голосуйте!



№1. Валерія та Ірина Кінчадзе: "Спочатку ми просто стали учасниками проекту, а потім отримали справжню насолоду від участі в ньому. Швидше за все на гала-концерті виконаємо композицію "Грішна душа," хоча можна і будь-яку іншу з тих, які раніше бачили глядачі".

№2. Андрій Негрій: "Відчув велике полегшення, що став учасником заключного етапу проекту, на який готую сюрприз – нову веселу пісню".

№3. Геннадій Капкан, Наталя Ковальська: "Ми надто переживали, не думали, що станемо фіналістами. Мабуть, танцюватимемо "Румбу", яка найбільше сподобалася глядачам".

№4. Ольга Бєляєва: "Я, звичайно, щаслива, що братиму участь у заключному етапі гала-концерту. Постараюся врахувати всі зауваження членів журі, порадувати глядачів гарною піснею".

№5. Євгенія Гончар, Олексій Новіков: "Танцювали не заради перемоги, а щоб дізнатися, на що ми здатні, порадувати своїх рідних, друзів. Якщо станемо переможцями – отримані гроші витратимо на нові сценічні костюми".

Вікторія АРХИПОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).
https://svetlovodsk.com.ua/gallery/categories.php?cat_id=18

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top