П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

"Версаль" на вибір

"Версаль" на вибірЩе трішки і на перших поверхах центральної світловодської вулиці не лишиться житлових квартир – невдовзі їх усі буде переобладнано під магазини і салони. Таке веління часу. Тому ніхто з городян вже не звертає уваги на майже щомісячне відкриття у Світловодську нової подібної торговельної точки. Але винятки таки є.
Урочисте відкриття цієї неділі салону-магазину ексклюзивного жіночого одягу „Версаль” - тому свідчення. Дозвольте, вигукне уважний читач, у Світловодську, на вулиці Лєніна,106, вже давно був „Версаль”! І буде правий. Але, лише наполовину... „Версаль”, де господарюють дві чарівні, і не без ділової „жилки” пані - Аліса Вєрхунова та Аліна Сиромятнова, дійсно вже шість років успішно функціонує в означеному будинку. І наскільки успішно, що настала потреба для подальшого зростання... Ось так і „приплюсувався” з торця цього ж будинку ще один „Версаль”, для відмінності від попередника, названий „Версаль плюс”. Що дозволяє говорити вже не лише про прозаїчне відкриття чергового магазину – про появу у місті торговельної мережі з цією поетичною назвою.
^ Реклама ^

...Як дотепно на презентації „Версаля плюс” замітила одна пані, незабаром у нас з’явиться стільки „Версалів”, що буде вельми доречним визнати всесвітньо відомий музейний комплекс під Парижем побратимом Світловодська.

Віталій АСАУЛЕНКО

"Версаль" на вибір "Версаль" на вибір

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top