Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Влада

Виїзне засідання на «Спецзалізобетоні»

Виїзне засідання на «Спецзалізобетоні»Програмою міської ради передбачено ознайомлення депутатів із роботою низки закладів, установ та промислових підприємств. Згідно з цим положенням черговий День депутата, 9 серпня, було вирішено провести у вигляді виїзного семінару на базі заводу «Спецзалізобетон».
Представники депутатського корпусу познайомилися із технологією виробництва промислової продукції, оглянули цехи та територію заводу, побували на робочих місцях.
^ Реклама ^

Директор заводу Ігор Островський розповів про інновації, запроваджені на підприємстві, та про високі стандарти, дотримуватись яких сьогодні під силу лише кільком заводам в Україні, і наш СЗБ серед них. Багато уваги приділяється комфортним умовам роботи, впровадженню нових технологій та соціальному забезпеченню працівників.

– Ми повинні виховувати у працівника, – говорить Ігор Володимирович, – високе почуття патріотизму: до своєї роботи, до свого заводу, до свого міста та рідної України. Але і підтримувати це почуття нормальними умовами роботи та високою заробітньою платою.

Депутати також відвідали завод «Адсорбент», розташований на території СЗБ. Директор підприємства Сергій Близнюк розповів гостям про специфіку свого виробництва та відповів на поставлені запитання.

Під кінець екскурсії народні обранці оглянули щойно відремонтований адміністративний корпус підприємства, особливо відмітивши спортивну залу, душові кімнати і, звичайно, їдальню, оцінили майстерність шеф-кухаря підприємства.

Секретар міської ради Геннадій Френкель подякував Ігорю Островському за цікаву пізнавальну екскурсію і привітав від імені виконавчого комітету та міської ради колектив заводу та його керівника із Днем будівельника (засідання відбувалося напередодні) і вручив пам’ятну поштову адресу підприємству.

Друге питання порядку денного виїзного засідання стосувалося конференції Асоціації міст України та громад, присвяченої 15-річчю з дня її утворення. Конференція була присвячена розвитку в Україні місцевого самоврядування за останні роки. Депутатів було ознайомлено із резолюцією конференції, в якій, зокрема, зазначено, що місцеве самоврядування, як форма реалізації влади народом, стала дійсно провідною. За цей час прийнято конституційні засади місцевого самоврядування, та частково сформовано його законодавчу базу; закладено підгрунтя для реформи бюджетів, збереження житлово-комунальної інфраструктури, розпочато її модернізацію тощо.

Але спостерігається і ряд негативних моментів, тому необхідно здійснити наступні кроки:
1. Прийняти зміни до Конституції України.
2. Внести зміни до законів про вибори.
3. Продовжити бюджетну та фіскальну реформи.
4. Провести адміністративно-територіальну реформу.
5. Провести реформу ЖКГ.
6. Забезпечити ефективну систему судового захисту.

На цьому питання порядку денного виїзного засідання було вичерпано.

Микола ШВЕРНЕНКО

Виїзне засідання на «Спецзалізобетоні» Виїзне засідання на «Спецзалізобетоні» Виїзне засідання на «Спецзалізобетоні»
Виїзне засідання на «Спецзалізобетоні» Виїзне засідання на «Спецзалізобетоні» Виїзне засідання на «Спецзалізобетоні»

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top