Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада Светловодск

У виконкомі

На чергове засідання виконкому, що відбулося 2 серпня, на розгляд виносилося понад 50 питань.
Міський бюджет – спостерігається позитивна тенденція. Начальник міськфінуправління Наталя Яременко повідомила, що за перше півріччя 2007 р. міський бюджет по власних надходженнях виконано на 102,8%, а за сім місяців – на 103,9%. Плата за землю за півроку склала 91%, місцеві податки і збори – 87%.
Розрахунковий показник Міністерства фінансів першого кошику доходів виконано на 119,9%.
^ Реклама ^

Позитивним є і те, що станом на 1 липня, порівняно з відповідним періодом минулого року, недоїмку зменшено на 301,7 тис. грн. Особливо радує той факт, що перед працівниками бюджетних установ немає заборгованості по зарплаті, у бюджетних установ, організацій – заборгованості за енергоносії.
Спорту – всебічна підтримка. Члени виконкому, заслухавши начальника управління молоді та спорту Віталія Перепеляка, погодили проекти рішення міської ради по трьох програмах розвитку фізичної культури і спорту на 2008-2011 роки, підтримки сімей на 2008-2011 р.р., протидії торгівлі людьми до 2010 р.
У першому півріччя 2007 р. спостерігається позитивна тенденція щодо зростання промислового виробництва, – відмітила начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста Ольга Шевченко. Він зріс, порівняно з попереднім роком на 13,9%. Успішний розвиток реального сектора економіки Світловодська сприяв наповненню міського бюджету на рівні запланованих завдань. Середня зарплата У Світловодську становить 983,5 грн. До відповідного періоду минулого року вона зросла на 22, 8%, а відносно початку року – на 11,1%.
Члени виконкому схвально поставилися до того, щоб рішення міської ради від 20.12.2005 р. "Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами в м. Світловодську доповнити додатковими пунктами про тимчасову, виносну рекламу, вивіски тощо.
Пріоритет – централізованому опаленню
Секретар міської ради Геннадій Френкель поінформував, що в багатьох містах України розвалено централізоване опалення, а тепер керівники цих міст просять у держави кошти на його відновлення.
Член виконкому генеральний директор СП ТОВ "Світловодськпобут" Сергій Яременко додав, що згідно з відповідним Указом, дозвіл на індивідуальне опалення в багатоповерхівках видаватиметься лише тоді, якщо 2/3 жителів будинку захочуть перейти на індивідуальне опалення і що зараз розробляється план енергозабезпечення області.
Про індивідуальне опалення конкретніше розповів заступник міського голови Роман Петров.
– У Світловодську від централізованого опалення відключено 55 тис. кв. м житла в багатоповерхових будинках. Через це на 30 коп. зросла собівартість тепла, а тариф 100-відсотково відшкодовує затрати на його виробництво.
Ще одна важлива деталь, на якій наголосив Р. Петров, це те, що індивідуальне опалення будинків здійснюватиметься офіційно, прозоро і відкрито.
А неприємна новина, що ціна на газ зростатиме.

Вікторія АРХИПОВА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top