П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск Влада

На засіданні виконкому

26 липня відбулося, напевно, найкоротше засідання за всю історію існування виконавчого комітету, адже тривало воно від сили 20 хвилин.
Тим не менш, члени виконкому встигли розглянути 12 питань та прийняти позитивні рішення, тобто проголосували "за".
Зокрема, надали дозвіл військовому комісаріату утворити медичну допризовну комісію та розпочинати вирішення організаційних питань стосовно осінньої призовної кампанії. До речі, цього року військовики планують призвати на строкову службу до Збройних Сил близько 120 юнаків.



5,2 тисяч грн. вирішили компенсувати СДПЧ-17 із резервного фонду міського бюджету, яка витратила всю наявну протипожежну піну під час гасіння пожежі 22 липня. Стихія вирувала на території колишнього промислового сміттєзвалища і гасіння пожежі ускладнювалося тим, що невідомими особами там нещодавно було злито близько трьох тонн мазуту. Досить неприємні моменти довелося пережити борцям з вогнем (поряд ліс), та, на щастя, втрати вимірюються тільки в гривнях.

Також внесли зміни до рішення виконкому від 23.11.06р. "Про бронювання на 2007 рік робочих місць громадянам, які потребують соціального захисту", виділили гроші на поховання трьох осіб, списали з балансу управління освіти комп’ютерний клас (відверто кажучи, назвати ті "дрова" комп’ютером вже і язик не повернеться), надали дозвіл підприємцю К.Каспрову на розміщення зовнішньої реклами та вирішили ряд організаційних питань безпосередньо виконавчого комітету.

Напевне, така швидкість роботи свідчить лише про те, що цього разу до складу виконавчого комітету увійшли люди, які мають для того необхідний досвід та професійну підготовку.

Світловодськ вечірній

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top