Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск

Найкраще проблеми міста знає громада

Минулої середи секретар міської ради Геннадій Френкель провів чергову зустріч з лідерами громадських організацій міста (проводиться кожної третьої середи місяця). Це була корисна та конструктивна розмова. Адже представники громади, як справжні господарі, підмічають усі недоліки, які є, і які потрібно усунути. Побачили, що центральні вулиці міста заростають бур’яном, і відразу піднімають тему про те, що потрібно висадити квіти на вузеньких смужечках землі вздовж тротуару та дороги по вул. Леніна.
^ Реклама ^

Розпочався дачний сезон, і вже є зауваження до якості перевезень. Зокрема, по маршрутах №№7, 12, 4.

Представники громадськості також запропонували, щоб біля кафе, ресторанів міста обов’язково чергували правоохоронці, бо тут почастішали випадки побиття людей, дебошири безкарно б’ють вікна. У контексті порядку на вулицях міста прозвучала пропозиція в усіх мікрорайонах міста відновити роботу дружинників та опорних пунктів міліції.

Піднімалося і питання про влаштування в місті лазні, швидше за все – на базі однієї з котелень СП ТОВ «Світловодськпобут».

Секретар міської ради Геннадій Френкель повідомив,, що для жителів міста планується хоча б двічі на місяць проводити культмасові заходи, особливо для молоді, у якої, крім дискотек, немає ніяких розваг. Йшлося і про громадську їдальню.

Обговоривши ці питання, було прийнято рішення організувати громадську їдальню в одному з кафе міста, добавити третій вагон до поїзда на дачі, змінити графік руху пільгового автобуса за маршрутом №7 та інші.

Вікторія АРХИПОВА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top