П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск

Піраньї у Дніпрі?

Зграя хижої піраньї тероризує мешканців передмістя Дніпропетровська! Чийсь злий жарт ризикує перетворитися на екологічне лихо!
Неприємності у жителів Березанівки розпочалися пару тижнів тому, коли вони звернули увагу на те, що з тамтешнього озера Касянка розпочали масово емігрувати ондатри. Аномальні явища тривали: спочатку щезли жаби і риба. Потім риба з'явилася...але не проста: маленька, ледь більша за коробку з під сірників, огидна, та з зубами наче леза..
^ Реклама ^

Першими її жертвами стали рибалки. Так один з місцевих любителів рибної ловлі ледь не залишився без пальця, другою жертвою став підліток. Березанівці у паніці – улюблене місце відпочинку дітей окуповано кровожерливою піраньєю! Відтепер тубільці свою Касянку кличуть не інакше як Амазонка і чекають, коли ж відреагують місцеві власті... До речі, те, що це дійсно піранья, підтвердив завідувач риборозплідником Дніпропетровського акваріуму Микола Єрух. Причому, як сказав фахівець, – це найбільш хижий її вид. Втім, він вважає, що це не надовго – до наступної зими – українські морози тропічна "гостя" не витримає.
Але ж, заперечують йому, песимісти, до зими ще далеко, а озеро Касянка через сусідні водойми сполучається з Дніпром... Березанівці вже зверталися до рибінспекції, та там їм порадили "похмелитися і проспатися"...

Цензор.НЕт
Піраньї у Дніпрі?
Піраньї у Дніпрі?
Піраньї у Дніпрі?
Піраньї у Дніпрі?

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top