Вівторок, 23 квітня 2024
Светловодск

Сформовано ТВК

Представники 19 політичних партій прагнули потрапити до складу територіальної виборчої комісії. Але відповідно до Закону про вибори треба було обмежитися  п”ятнадцятьма. Застосували жеребкування...


Тож, не пощастило комуністам, міським організаціям партій "Союз" і "Реформи та порядок", а також блоку Наталі Вітренко "Народна опозиція" - їхні представники до ТВК не потрапили.
В результаті наступного туру "політ лотереї" з тих 15, які увійшли, визначилися голова комісії - Олександр Шевкун ("Партія регіонів"), заступник - Володимир Талах (НСНУ) та секретар - Володимир Данько ("Народний блок Литвина"). Інші члени комісії представляють Соціалістичну партію, Українську Народну, Захисників Вітчизни, Селянську, Демократичну, Соціал-демократичну, Партію пенсіонерів, "БЮТ", "Пору", блок "Наша Україна", партії промисловців і підприємців а також національно-економічного розвитку.
Територіальну виборчу комісію сформували й на Власівці. Головує там А.Бабаченко ("Партія регіонів"), заступником - Л.Подольська ("Народний блок Литвина"), секретар - В.Павловська (СДПУ(о)).
До речі, станом на початок 2006 року в місті Світловодську зареєстровано 62 міські організації  політичних партій та їх осередків.

Микола Шверненко.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top