П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск

В Олександрії не хочуть ЖЕКів

До Олександрійської міської ради подано проект рішення про ліквідацію ЖЕКів та Фонду комунального майна Олександрії за підписом 15 депутатів міської ради та 5 тисяч олександрійців.


Про існування такого проекту рішення повідомила секретар міської ради Людмила Давиденко. Як зазначено у проекті, замість цих структур пропонується створити об'єднання співвласників житлового фонду Олександрійської міської ради. Всі об'єкти комунальної власності пропонується передати об'єднанню, а комітету містобудування вирішити всі питання, пов'язані з капітальним ремонтом житлового фонду міста. Плату за комунальні послуги планується передати у відання об'єднання співвласників.
Як зазначила секретар міської ради, до міської ради передано не менш важливий проект рішення щодо відміни встановлення плати за обслуговування житлового фонду у розмірі 0,41 грн. за кв. м., ініціаторами якого виступає група депутатів міської ради. Проведення сесії, на якій можуть бути розглянуті ці питання, за словами Людмили Давиденко, планувалося на кінець грудня 2005 року.
ІА “КОМІВОЯЖЕР”

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top