П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск

Новий рік з вікон ЦРЛ

Жодне святкування, а тим більше - зустріч нового року, не обходиться без різних малоприємних несподіванок. Зміна 2005 року на 2006 - винятком не стала.


За даними приймального відділення Світловодської ЦРЛ, "перші ластівки" у вигляді двох парубків з'явились у лікарні вже з вечора 31 грудня - в обох чисельні різані рани, а на ранок до приятелів, з такими ж ушкодженнями, долучився й третій з їхньої компашки, лікарі вирішили, що тут без міліціянтів ніяк не обійтися... Одразу ж після опівночі було доставлено хлопця з травмою у вигляді забиття в області обличчя. А слідом за ним було доправлено молодика, у якого була добряче порізана кисть правої руки. Каже, ніхто його не різав, просто так "душевно" стиснув келих з випивкою, що останній не витримав - луснув у нього в долоні. Ще один, видимо добряче хватив, що ліктем сперся не на стіл, а на склянку, що на ньому стояла (а може вже лежала), вона розсипалася на тріски і поранила небораці лікоть та так конкретно, що без медиків було б геть зле. Ледве медики перевели подих, як тут тобі новий пацієнт - того, напевне, так "штормило", що він, падаючи, не додумався розправити долоні - так і впав на кулаки, в результаті чого переламав кістки на зап'ястях.
Напруженим було у новорчні часи і чергування медиків швидкої допомоги. Але тут спостерігається певний парадокс: якщо 31 грудня було 43 виклики і жодний не пов’язаний зі святкуванням, то на ранок наступного дня з п’яти викликів - три були невід’ємно пов’язані з похмільним синдромом. Але там такий собі дріб’язок у вигляді рубаної рани голови у молодого чоловіка та парочка родинних мордобоїв.
Вміє наш народ насичено радістю та веселощами зустрічати Новий рік!..

НаУм ОБУХ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top