Четвер, 28 березня 2024
Светловодск

Відтепер - 90!

Згідно з рішенням Світловодського міськвиконкому з 3 січня 2006 року плата за проїзд у пасажирському автотранспорті по місту підвищується з 65 до 90 копійок і з 90 копійок до гривні 20 копійок - до селища Власівки (12 км від Світловодська). Це рішення світловодських властей озвучила для нашої газети начальник управління економіки міськвиконкому Ірина Козак.


За її словами, виконком міста ухвалив зазначене рішення відповідно до розрахунків, наданих міськими автоперевізниками. Їхніми аргументами щодо цього стали підвищення цін на енергоносії, на запчастини та комплектуючі для автотранспорту, а також збільшення мінімальної заробітної плати. До того ж, зазначає пані Козак, тарифи на пасажирські автоперевезення не переглядались з червня 2004 року.
Пільгова ж вартість проїзду складатиме: 45 коп. - по місту; 60 коп. - до сел. Власівка, підсумувала начальник управління економіки.
Наша довідка: Міськими автоперевезеннями у Світловодську займаються 5 підприємств: ВАТ "Світловодське АТП №13507"; ПП "Екіпаж"; ПП "Фаетон"; ПП "Вікінг"; ВАТ "Світ-Автолегіон". Понад 70 одиниць автотранспорту обслуговують 9 внутрішньоміських маршрутів загальною довжиною 243 км.

Віталій АСАУЛЕНКО.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top