Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Свято

Світловодські податківці відсвяткували своє професійне свято

Світловодські податківці відсвяткували своє професійне святоПерший заступник міського голови Юрій Лукинський та начальник управління економіки міськвиконкому Ірина Радченко 2 липня привітали податківців Світловодська з Днем працівника податкової служби України. Це було також перше знайомство представників влади з новопризначеним начальником Світловодської ОДПІ Геннадієм Машковським.
"Роль податкової інспекції у формуванні міського бюджету важко переоцінити", – сказав у вітальному слові Юрій Лукинський, – від вашої роботи у значній мірі залежить добробут вчителів, лікарів, працівників культури, пенсіонерів, успішне функціонування Світловодська.
^ Реклама ^

Сьогодні ви також святкуєте двадцяту річницю ДПС України, а це дає можливість оцінити накопичений досвід, визначити плани на подальший розвиток. Це свято усіх, хто професіоналізмом, сумлінням та наполегливістю забезпечує надзвичайно важливу справу – наповнення державної скарбниці. Мені приємно відзначити, що світловодські податківці добре справляються з покладеними на них суспільством нелегкими обов'язками.

Бажаємо вам принциповості і відповідальності у повсякденній роботі, успіхів і досягнень у службі, а також здоров'я, невичерпної енергії, злагоди і добробуту в родинах. Хай доля надасть вам сил та впевненості у завтрашньому дні!"

Тетяна ДРОЗДОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).
На фото: Юрій ЛУКИНСЬКИЙ вручає квіти Геннадію МАШКОВСЬКОМУ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top