П’ятниця, 19 квітня 2024
Події Фоторепортаж

Прохолода 7 березня не остудила теплої атмосфери церемонії нагородження фіналісток "Міс svetlovodsk.com.ua 2010"

Прохолода 7 березня не остудила теплої атмосфери церемонії нагородження фіналісток "Міс svetlovodsk.com.ua 2010"
З 12 лютого популярне інтсрнет-видання "Свєтловодск" проводило конкурс краси серед місцевих дівчат. І ось напередодні жіночого Дня на ґанку комп'ютерного салону "ГігаБайт" – генеральний спонсор сього прожекту, – за бездоганного ведення витівника Андрія Малицького, відбулося нагородження трьох найвродливіших дівчат. Точніше буде сказати, чотирьох.


Наша газета, як один із інформаційних спонсорів цього дійства (а ще газета "Світловодськ вечірній" та ТРК "Веселка"), залюбки інформувала про його перебіг, не позбавлений певної інтриги. До речі, інтрига мала місце і на самій церемонії нагородження і пов'язана вона була саме з четвертою дівчиною, яка не набрала жодного голосу та, незважаючи на це, отримала чи не найцінніший приз. Але про це дещо згодом. Отже, за час тривалості конкурсу на нього "зайшло" понад 40-ка тисяч відвідувачів. Цифра неймовірна! Але правдива... І все для того, аби переглянути 135 світлин конкурсанток та їхні анкети. І проголосувати. Таких було кілька тисяч. Це волевиявлення – 244 голоси – на трете місце вивело Лізу Сідненко. За що вона отримала 100 годин безоплатного доступу до "всесвітньої павутини" від Олександра Головатенка, директора Інтернет-кафе "Онлайн" – одного із спонсорів конкурсу. Ще один спонсор – директор салону краси "Я" Віктор Дикий пошанував сертифікатом на 300 гривень за для відвідання своєї "фабрики краси" "срібну" призерку – 288 голосів – Дашу Салабутіну... З 860 голосами, найвродливішою визнано Наталю Назарову. Вона й отримала головний приз – комунікатор Toshiba Portege G500 3G – з рук представника "ГігаБайту" Віталія Кужильського.

Всі без винятку переможниці отримали квіти від Квіткової майстерні Оксани Бітнер та солодощі від директора тур-фірми "Світловодськ-тур" Ірини Деми. Ще один спонсор – неперевершений світловодський фотограф В'ячеслав Стригун – запросив усіх дівчат для проведення з ними фотоессії... Нарешті дійшла черга і до загадкової четвертої панночки. Інтригу розкрив сам керівник інтернет-прожекту Богдан Дроздов. Виявляться, небідні друзі його видання заснували ще й четверту номінацію конкурсу для дівчини, яка буде найостаннішою, хто розмістить свою анкету фото на сайті. Нею стала Наталія Лотош, яка й отримала "не кислий" приз – аж двісті американських доларів.

Потім був невеличкий фуршет від "Світловодськ-тур", на якому Богдан Дроздов запропонував дотриматись гендерної рівності і провести конкурс для сильної статі. Всі погодились.

Віталій АСАУЛЕНКО
"Світловодськ Інформ"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top