П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Люди Спорт

Юний яхтсмен

Юний яхтсменКого в дитинстві не вабили безмежні простори моря, хто ж не хотів безкінечно подорожувати голубими просторами водних стихій. Сьогодні ми розкажемо про Євгенія Левченка – мрійника, який безмежно любить світ моря і справжню чоловічу справу.
Євгеній навчається у середній школі №5 м. Світловодська у 7-Б класі. З шести років вступив до Центру військово-патріотичного виховання, де займається вітрильним спортом, у якому треба бути фізично розвинутою і вольовою людиною.
^ Реклама ^

Завдяки постійній праці і наполегливості у свої 12 років він брав участь у змаганнях в м. Комсомольську, де посів ІІІ місце у класі "Промінь М". Три роки поспіль отримував перші місця у змаганнях з вітрильного спорту у рідному Світловодську. Найдорожчий і найулюбленіший його кубок – кубок "ВК і К", який він здобув 2007 року. Хлопець доклав багато зусиль, щоб отримати його: довго тренувався, фізично готувався. Брав участь у змаганнях в Одесі, потрапив до першої тридцятки учасників (всього їх було 90). 2008 року у чемпіонаті України в Запоріжжі наймолодший учасник Євгеній потрапив у десятку найкращих. Як говорить Євгеній, для нього на даний момент вітрильний спорт лише хобі, але, можливо, саме воно стане справою його життя.

Катерина Добровольська,
член краєзнавчо-етнографічного гуртка ЦВПВ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top