Субота, 20 квітня 2024
Корисна інформація

Начата процедура ликвидации Восточно-Европеейского банка

Начата процедура ликвидации Восточно-Европеейского банкаОфіційне оголошення
Згідно Постанови Національного банку України №756 від 18.12.2009 р. повідомляємо, що з 21.12.2009 р. відкликано ліцензію та розпочато процедуру ліквідації Акціонерного комерційного банку «Східно-Європейський банк».


Ліквідатором банку призначено фізичну особу – незалежного експерта Чередниченка Миколу Володимировича, який працює за адресою: м. Київ, бульв. Дружби народів, 17/5

Протягом одного місяця з дня опублікування оголошення про відкриття ліквідаційної процедури, кредитори мають право заявити ліквідатору про свої вимоги до банку.

Ліквідаційна процедура передбачає:

Для вкладників банку та власників пенсійних рахунків: формується перелік вкладників та передається в Фонд гарантування вкладів фізичних осіб в термін до 20 робочих днів з дня призначення ліквідатора. Фонд, в свою чергу визначає дату початку та період виплат , а також банки-агенти, через відділення яких будуть відбуватися виплати. Ця процедура для вкладників з сумою депозитного вкладу до 150 000 грн. в гривневому еквіваленті. Якщо у вкладник має декілька вкладів в різних валютах але сума менше 150 000 грн., то він також отримає всю суму коштів.

Всі кошти повертаються ФГВФО у національній валюті по курсу НБУ на момент оголошення початку процедури ліквідації.

Для позичальників банку: всі Договори зберігають чинність, виконання обов’язків виконується згідно умов Договорів.

Ліквідатор АКБ «СЄБ»
Чередніченко М.В.
https://www.eebank.com.ua/

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top