П’ятниця, 19 квітня 2024
Кримінал Милиция

Три дні вистачило світловодській міліції для розкриття вбивства на Власівці

Три дні вистачило світловодській міліції для розкриття вбивства на ВласівціМинулої п'ятниці біля будинку-інтернату для одиноких і престарілих громадян була знайдена мертва жінка з ознаками насильницької смерті. Очевидно, хтось з лютою ненавистю розправився з небіжчицею. Цей страшний злочин сколихнув все селище.
Світловодський міськрайвідділ внутрішніх справ порушив кримінальну справу. Оперативно-слідча група розпочала роботу. Справа ускладнилася тим, що жінку ніхто не міг упізнати. З часом з'ясувалося, що загибла – 49-річна громадянка Н., яка нещодавно переїхала з Кременчука у п'ятиповерхівку на Власівці, обмінявши житло. Працювала на кременчуцькому підприємстві з виготовлення спецодягу. Разом з нею близько восьми місяців проживав безробітний 35-річний громадянин К. Постійне вживання алкоголю позначилося на його зовнішності: він виглядав ровесником співмешканки. 22 жовтня увечері вони разом приймали 39-річного гостя з селища Глобине Полтавської області. Пиячили. Розгорілася сварка, згодом вона переросла у бійку. Жінка програла у нерівній боротьбі.


Замітаючи сліди злочину, можливо, ще живу господарку квартири, гості опівночі винесли і викинули, немов сміття, на вулицю.

Прокоментувати цей жахливий злочин ми попросили начальника міськрайвідділу внутрішніх справ, полковника Ігоря Іванова:

– Дійсно, такого резонансного злочину у нашому місті давно не було. Розкриття справи ускладнилося тим, що покійну не знали навіть сусіди. Але, завдяки злагодженій роботі оперативних працівників, дільничних інспекторів нашого відділу за сприяння співробітників обласного Управління кримінального розшуку та Кременчуцької міліції, через три дні злочин було розкрито.

Я хочу подякувати депутатів селищної ради, мешканців Власівки за допомогу в оперативно-пошукових заходах. Зараз триває слідство. Злочинці обов'язково будуть покарані.

Користуючись нагодою, хочу також повідомити, що ми затримали крадія металевих решіток з під'їздів. Ним виявився 40-річний громадянин міста, який минулого року звільнився з місць позбавлення волі. Всього у справі 12 епізодів по 2-3 решітки у кожному.

Приємно, що ми не тільки затримали злочинця, а й знайшли вкрадене. Можемо повернути комунальникам майно, як тільки вони будуть готові його забрати. До речі, ми одні з кращіх в області за показниками в операції "Метал". Наш відділ веде не тільки адміністративну практику, а й стараннями співробітників відділення кримінального розшуку розкриває злочини.

Тетяна Дроздова,
Богдан Дроздов (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top