П’ятниця, 19 квітня 2024
Корисна інформація

До уваги абонентів ВАТ "Укртелеком"!

До уваги абонентів ВАТ "Укртелеком"!На виконання наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 29.09.2008 № 1200 «Про затвердження Плану переходу на перспективну систему нумерації телефонної мережі загального користування України», з 14 жовтня 2009 року змінюється порядок набору міжміських та міжнародних напрямків.
Щоб вийти на міжміську телефонну мережу, необхідно буде замість міжміського префікса «8» набрати префікс «0». Для виходу на міжнародну телефонну мережу замість міжнародного префікса «8-10» – префікс «0-0».Тобто для того, щоб зателефонувати в інше місто, іншу країну чи на номер мобільного абонента потрібно спочатку набрати цифру «0». Після набору «0» (зі стаціонарного телефону) слід дочекатися безперервного сигналу і тільки потім здійснювати набір інших цифр – код потрібного міста, або код мережі оператора мобільного зв’язку без першої цифри «0» в існуючому коді, далі без інтервалу – номер телефону абонента.


Для абонентів Київської області вводиться новий код зони «45» замість «044».

Детальніше про зміну порядку набору міжміських та міжнародних напрямків та інші зміни.

Для зручності абонентів з 14 жовтня працюватимуть автовідповідачі. Також інформацію щодо порядку набору номерів телефонів можна буде дізнатись за номерами телефонів довідково-інформаційних служб компанії.

https://ukrtelecom.ua/

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top