Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Нові перемоги "Евереста"

Нові перемоги "Евереста"В останні вихідні червня на базі яхт-клубу "Металург" відбувся другий етап вітрильної регати на кубок Кременчуцького водосховища. У змаганнях брали участь 22 яхти з Черкас, Світловодська, Кременчука, Запоріжжя.
У п'ятій заліковій групі яхта "Еверест" (капітан – Валентин Козярчук, члени команди – Сергій Тихомиров, Валентин Козярчук-молодший, Олександр Коханюк, Олег Третяк, Вадим Дорошенко, Дмитро Тихомиров) перемогла чотирьох своїх суперників і посіла перше місце.
^ Реклама ^

2-3 липня "Еверест" знову піднімає вітрила, щоб позмагатися в дніпровських водах на дистанції Дніпропетровськ – Запоріжжя за кубок пам'яті Валерія Куплецького. Серед 16 учасників перегонів абсолютної швидкості досягла світловодська яхта "Еверест".

Найчисельнішою виявилася наступна, одна з найпрестижніших, вітрильна регата на кубок Героя України Віталія Сацького, що проводилися 4-5 липня у Запоріжжі – в ній взяли участь 74 яхти. І знову переможець у своїй групі – яхта "Еверест", якій поступилися 20 учасників цих перегонів. Капітану "Евереста", депутату Світловодської міської ради Валентину Козярчуку та його команді вручено всі почесні атрибути змагань: кубки, дипломи, медалі, грошові премії.

Згадані перегони відбувалися в атмосфері здорового суперництва, доброзичливості, взаємовиручки. Недарма ж вітрильний спорт – це не лише захоплююче дозвілля, а й іспит на мужність, вміння знаходити вихід в екстремальних умовах, воля до перемоги в чесній, безкомпромісній боротьбі.

Людмила БЕСАРАБ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top