П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Актуально

«Східно-Європейський Банк» працює у звичайному режимі

«Східно-Європейський Банк» працює у звичайному режиміБільше місяця минуло з того моменту, як містом пройшла радісна звістка із придихом полегшення: "Східно-Європейський" повернувся". Так, справді, сьогодні вже впевнено можна констатувати, що для "Східно-Європейського Банку" (не плутайте з банком "Європейський"!!!) кризовий період минув і він впевнено повертає собі завойовані від початку створення першого відділення у Світловодську позиції на ринку банківських послуг.
Проблеми в період фінансово-економічної кризи так чи інакше торкнулися кожного з нас. І, після падіння об'ємів у промисловому виробництві, погіршилося становище і у фінансовій сфері. Зокрема, по черзі почали "провалюватися" у своїй роботі банки міста. На жаль, це явище торкнулося і "Східно-Європейського Банку". Але за рахунок внутрішніх ресурсів, економії та раціонального господарювання керівництво та колектив фінансової установи перебороли кризові явища.
^ Реклама ^

– Це схоже на вірусну хворобу, – говорить начальник відділень "СЄБ" міста Олександр Любарський, – якою треба неодмінно перехворіти, аби виробити імунітет і спокійно жити далі повноцінним життям. І в першу чергу, я завдячую в цьому своєму колективу та керівництву Кременчуцької філії банку, які доклали максимальних зусиль для стабілізації роботи.

До речі, і по секрету, одним із головних показників вірності своєму банку є те, що жоден із працівників, які мають власні депозитні рахунки, і не подумав про те, аби зняти кошти у зв'язку з кризою. І, як бачимо, не дарма.

Ще один досить важливий чинник відновлення довіри і впевненості у стабільній роботі банку – це повернення клієнтів. Потужних клієнтів із потребою у великій кількості обігових коштів. Тобто, повернення грошових операцій провідних підприємств міста, які користувалися послугами банку раніше.

– Фактично, ніхто з них від нас не пішов, – коментує Олександр Миколайович. – Просто відкривали тимчасово рахунки в інших банківських установах до моменту нормалізації роботи "Східно-Європейського". Розумієте, кожен банк вирізняється чимось особливим. У нас обслуговування клієнта відіграє важливу роль - вони, клієнти, почувають себе впевнено і зручно. Тому й повертаються. І я хочу висловити їм подяку за те, що вони, не зважаючи на тимчасові незручності, залишилися нашими фінансовими партнерами.

Отже п'ять відділень "Східно-Європейського Банку" (включаючи смт.Власівку) працюють як і раніше у звичайному режимі, проводячи проплату день у день – без обідньої перерви приймаються комунальні платежі, перераховуються різноманітні податки, сплачуються відсотки по кредитах тощо. Без затримки обслуговуються пенсійні рахунки та в межах наявних коштів проводяться валютні операції.

До того ж, за результатами проведення аналітичного огляду фінансових потоків незалежного і авторитетного у ділових колах України журналу "Бізнес", сьогодні "СЄБ" входить до десятки провідних банків, які отримали значний притік депозитних вкладів.

– По існуючим депозитам ми чітко виплачуємо відсотки. Повернення депозитів залежить від кредів, які повертаються згідно із заключеними договорами. Тому я з цілковитою впевненістю можу сказати, що світловодці можуть відкривати депозитні рахунки в "Східно-Європейському Банку" без сумнівів. Звертайтеся до будь-якого відділення нашого банку і ви отримаєте високу відсоткову ставку. Наш банк є учасником Фонду гарантування внесків.

Отже, приємно відзначити, що потужна мережа "СЄБ" знову працює у нормальному режимі і готова приймати клієнтів у будь-який час. А ми пам'ятаймо вислів із популярної реклами: "вдома все працює на вас, окрім грошей". Тож, запрошуємо до "Східно-Європейського Банку".

Микола ШВЕРНЕНКО,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top