Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Свято Фоторепортаж

27 травня – День передплатника

Цього дня начальник відділення міського поштового зв’язку Любов Криворучко, як і всі працівники відділення Укрпошти, чекали і готувалися. Вони «озброїлися» каталогами, журналами та газетами, підготували інформацію для передплатника на спеціальному стенді тощо.
27 травня – День передплатника

^ Реклама ^

– Сьогодні у нас свято, – говорить Любов Андріївна, – ми відзначаємо День передплатника. Як правило, цього дня є певна знижка на друковані видання, але цього року їхні керівники інформації про пільгову передплату нам поки що не надали.

27 травня для нас день особливий: сьогодні вся увага їм – предплатникам. На жаль, зараз друкованої періодики передплачують не так багато, як колись. З-поміж інших видань люди охоче передплачують «Світловодськ вечірній». Ця газета користується популярністю, по місту розповсюджується більше півтори тисячі екземплярів через передплату та кілька сотень через роздріб.

Гадаємо, сьогодні армія наших прихильників суттєво збільшиться, і це не дивно, адже ми працюємо для вас, шановні передплатники!

Сьогодні у начальника по заміні Укрпошти Алли Постової (крайня справа) та інструктора Укрпошти Олени Ушакової напружений день, адже 27 травня предплатників більше, ніж зазвичай.

27 травня – День передплатника

27 травня – День передплатника

27 травня – День передплатника


Фото Богдана ДРОЗДОВА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top