Вівторок, 16 квітня 2024
Светловодск Актуально

Порядок часткового фінансування оздоровлення дітей в 2009 році за рахунок коштів Фонду соціального страхування

Порядок часткового фінансування оздоровлення дітей в 2009 році за рахунок коштів Фонду соціального страхування2009 року, як і минулого, часткове фінансування оздоровлення дітей за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності буде здійснюватись через страхувальників (як юридичних так і фізичних осіб), які самостійно закуповують путівки до дитячих оздоровчих закладів, що входять до переліку дитячих оздоровчих закладів, визначених правліннями відділень Фонду.
Для отримання коштів страхувальнику необхідно подати до Світловодської міжрайонної ВД заявку на часткове фінансування оздоровлення дітей встановленого зразка (можна отримати в дирекції) та копію рахунку з дитячого оздоровчого закладу. Зазначаємо, що заявка подається окремо на кожну оздоровчу зміну і у розрізі оздоровчих таборів.


Звіт про використання коштів Фонду на оздоровлення дітей у дитячих оздоровчих закладах надається страхувальником до Світловодської ВД за формою Ф-4 ФСС з ТВП.

Рішення про виділення путівки до дитячого оздоровчого закладу приймається комісією (уповноваженим) із соціального страхування підприємства, установи, підприємця на підставі особистої заяви застрахованої особи (батька, матері, усиновлювача, опікуна) щодо оздоровлення дитини із зазначенням віку дитини (діти повинні бути шкільного віку).

Застрахованій особі протягом календарного року за рахунок коштів Фонду може бути виділено на одну дитину лише одну путівку до дитячого оздоровчого закладу, а тривалість оздоровчої зміни повинна бути не менше 21 дня. Постановою Правління Фонду №10 від 25.02.2009р. встановлені граничні норми витрат на відшкодування вартості путівки в 2009 році. А саме: на харчування (в частині вартості добового набору продуктів на одну дитину), у розмірі: до 30 гривень в дитячих оздоровчих закладах заміського (міського) та санаторного типів, де діти перебувають цілодобово; на лікування та культурне обслуговування дітей: до 3 гривень на людино-день в дитячих оздоровчих закладах, де діти перебувають цілодобово.

Приклад: Повна вартість путівки в оздоровчий табір „Хвиля” за 21 день – 1850,00 грн., Світловодською ВД відшкодовується – 33,00 грн. х 21 день = 693,00 грн.

З питань часткового фінансування та за переліком дитячих оздоровчих закладів звертатися до Світловодської ВД ФСС з ТВП за адресою: вул. Леніна, 1, т. 2-07-57, 7-32-91.

Олександра САЛОЇД,
директор виконавчої дирекції.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top