П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Афіша Світловодська

АФІША: Концерт кавер-гурту "Brains on holidays". Вхід вільний! Новина з відео Афіша

АФІША: Концерт кавер-гурту "Brains on holidays". Вхід вільний!
16 березня о 18:00 у Світловодському районному Будинку культури (вул.Павлівська, 13, район "Нове місто") відбудеться концерт кавер-гурту "Brains on holidays" (м.Кременчук).
^ Реклама ^

Коли на сцені стильний кавер-гурт "Brains on holidays" — танцюють усі! Поєднання стилю і вибухової енергії, а також запальний танок до упаду — це про них! "Brains on Holidays" — це сильний і виразний вокал, яскравий і вигострений гітарний саунд, качева ритм-секція, свіже звучання знайомих пісень. Виключно живий звук!

Гурт створений у 2015 році. У складі — Ірина Колесниченко (вокал), Андрій Колесниченко (гітара), Роман Лавка (бас-гітара), Тетяна Мамонтова (клавіші), Костянтин Линец (ударні). У репертуарі гурту — улюблені танцювальні композиції, серед яких кавер-версії популярних хітів у різних музичних напрямах і стилях (pop, rock, disko, rock' n' roll, funk, lounge), щоб ви співали і танцювали разом з ними! "Brains on holidays" — переможці третьої музичної премії в номінації "Кращий кавер-гурт Полтавщини 2018" (м.Полтава), володарі 2 премії кавер-батла від радіостанції "Retro FM Україна" (м.Київ).



Тож чекаємо вас на концерті груту "Brains on holidays"! Вхід вільний!

Концерт відбудеться у рамках громадського, культурно-просвітницького, промислово-інвестиційного, інноваційного проекту "Весна Світловодщини", з метою популяризації творчих, духовних, суспільно-громадянських та промислово-інвестиційних надбань Світловодщини, презентації тематичних проектів розвитку галузей.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top