П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Юлія Іоненко Корисна інформація

У Світловодську навчатимуть самозахисту Новина з фото

У Світловодську навчатимуть самозахисту
Нещодавно у Світловодську відбувся безкоштовний семінар-тренінг з комплексної системи практичного самозахисту "Method" street self-defence (M.S.S.D.). Семінар провів старший інструктор M.S.S.D., інструктор зі спортивного ножового бою, фахівець по особистій самообороні Юрій Кімбірський.
^ Реклама ^

Отже, чому навчили нас на семінарі? Техніка M.S.S.D. доволі проста та охоплює три напрямки:
  1. вироблення практичних навичок та поведінки направленої на оцінювання і недопущення виникнення ймовірних загроз;
  2. визначення виду конфлікту та алгоритму поведінки щодо недопущення нападу;
  3. техніки швидкого закінчення силового нападу, виходу з нього та відстеження оточення.

Техніка M.S.S.D. передбачає ведення бійки, як проти одного, так і більше нападників - використання ударів, заломів та кидків. Уміння використовувати підручні засоби для самозахисту та протистояти озброєним нападникам.

Техніка M.S.S.D. доступна до засвоєння для людей любої статі, вікової та вагової категорії. У доступності та легкості техніки переконалися учасники тренінгу, серед яких були не лише мужні чоловіки, а й представниці слабкої статі, та навіть діти.

Програма тренінгу була поділена на 5 частин. Кожній частині був відведений окремий день для детального розгляду та засвоєння на практиці отриманих знань.

Під час навчання учасники ознайомилися з різними техніками захисту рук та ніг, технікою заломів та кидків. Також відпрацьовувалась техніка захисту від ножа та пістолету.

Найцікавішою вправою була вправа – "зомбі". Вона проводилась після кожних нових занять, та на практиці давала учасникам можливість відпрацювати отримані знання, та порівняти підвищення рівня техніки.

По закінченню семінару, найкращий з учнів отримав сертифікат інструктора M.S.S.D., що дає змогу в нашому місті проводити заняття по M.S.S.D. для всіх бажаючих. Також найактивніші учасники семінару отримали іменні подарунки від Юрія Кімбірського.

Найближчим часом буде проведено набір першої групи для занять із самозахисту. Слідкуйте за анонсами!

Окремо хочемо подякувати за допомогу та надане місце для проведення тренінгу директора ЦВПВ Анатолія Сіромаху, а також керівника гуртка в ЦДЮТ “Туристичний” та в ЦВПВ “Військові топографи” Наталію Кімбірську за допомогу в проведенні тренування.
У Світловодську навчатимуть самозахисту
У Світловодську навчатимуть самозахисту
У Світловодську навчатимуть самозахисту
У Світловодську навчатимуть самозахисту


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top