Вівторок, 19 березня 2024
Культура

Удачі, Софійко! Новина з фото

Удачі, Софійко!
3 грудня в Українському домі, м.Київ відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв "Kiev Art Fest", на який приїхали учасники з багатьох країн світу, у тому числі з Білорусії, Китаю, та, звісно, України. Вікових обмежень організатори не ставили, лише згрупували конкурсантів за жанрами та віковими категоріями.


Головою журі був заслужений діяч мистецтв України, директор продюсерського центру Григорія Чапкіса, регіональний представник в Україні "Європейської фестивально-концертної молодіжної ліги" Марк Орловський, у складі журі працювали член академії танцю Китаю Пен Лю, президент конкурсу "Kiev Art Fest" Віталій Нечитайло. Головний приз, який стояв на кону, наприклад, у категорії колективи, становив 1000 євро.

Диплом І ступеню та кубок, а також сертифікат на 50 євро для відпочинку у дитячому телевізійному творчому таборі "Вместе", м.Китен, Болгарія, у якому відбудеться міжнародний телевізійний фестиваль "Зоряний бриз", у номінації хореографічне мистецтво у жанрі класична хореографія здобула 10-річна Софія Барадуля. Щоправда, представляла вона вже не Світловодськ, а Київське державне хореографічне училище.

Удачі, Софійко!
Софія Барадуля


Як розповіла нам мама Софії Наталія, донька мріяла про вступ до цього закладу і здійснила мрію, а сім’я переїхала слідом за своєю цілеспрямованою дівчинкою.

Вступ до цього спеціалізованого закладу не є простим. До того ж останнім часом говорять про те, щоб зараховувати туди лише жителів Києва, мовляв, з київською танцювальною школою важко зрівнятися. Софія стала однією з усього трьох не-киянок. Відбір був дуже непростим і комісія прискіпливо розглядала здібності Софії: побачивши бездоганний "правий" шпагат, не зраділа цьому, а ще уважніше розглядала виконання "лівого" шпагату тощо. Та врешті танцівницю зарахували, відзначивши при цьому, що хореографи Світловодська — профі і дають своїм вихованцям гарну базу.

Наталя говорить, що донька вже скучає за Світловодськом, передає привіт своїм друзям та знайомим. Її запросили на виступи у новорічних святах, що надзвичайно приємно. Але танцівниця не хоче приїздити без нових номерів, а заняття в училищі займають багато часу. Тож як тільки додасть у свій репертуар нові хореографічні композиції, відразу приїде до міста, яке дуже любить.

А ми бажаємо наполегливій дівчинці й надалі реалізовувати задумане та досягати перемог.
Удачі, Софійко!
Удачі, Софійко!
Удачі, Софійко!
Удачі, Софійко!
Удачі, Софійко!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top